BlogNews
Teken workshop – Creatie lokaal Den Haag

Op zaterdag 14 april geef ik een uitgebreide versie van de Love-to-draw workshop in het Creatielokaal in Den Haag. Voor iedereen die vroeger ook veel tekende, maar daar mee opgehouden is. Wil jij wel weer gaan tekenen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen en hoe? Ben je wel weer een keer begonnen met tekenen, maar ben je ook weer gestopt omdat je niet tevreden was of omdat het niet lukte? De zin om te gaan tekenen is een beetje verdwenen, terwijl het eigenlijk iets was wat je heel erg leuk vond. Je creativiteit staat op een laag pitje en dat is zo zonde!

Tijdens deze ‘love to draw’ workshop gaan we daar wat aan doen. Met korte, leuke tekenoefeningen gaan we dit meteen doorbreken. Ik geef je op een snelle manier veel inspiratie voor onderwerpen om te tekenen en leer je je verbeelding te gebruiken. Alle opdrachten zijn gericht op plezier in tekenen te krijgen en nieuwe dingen uit te proberen en je creativiteit aan te wakkeren.

In het eerste uur gaan we aan de slag met korte tekenoefeningen zoals hierboven beschreven, in het tweede uur gaan we deze dingen toepassen en aan een eigen tekening werken. Je gaat met een glimlach op je gezicht en je hoofd vol ideeën weg, klaar om alles zelf toe te passen thuis.

Je hoeft geen tekenskills te hebben voor deze workshop, iedereen kan meedoen, zolang je tekenen maar leuk vindt. Je gaat geen specifieke tekentechnieken leren, we gaan vooral aan de slag met ideeën creëren en je fantasie en verbeelding stimuleren. Op een leuke manier! Maar je moet er wel zelf mee aan de slag :) De workshop is inclusief alle benodigde materialen.

Details:

  • Zaterdag 14 April van 9.30 tot 12.00

  • Locatie: het Creatielokaal, Westeinde 10, Den Haag

  • Kosten: €49.50, inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en wat lekkers.

Je kan je hier inschrijven.

Tot de 14e!

.

.